perjantai 11. helmikuuta 2011

Hehkeää Helmikuuta!


Mahtavaa!


Pääsin sivuille : ) Yritin viimeksi reilu kuukausi sitten ja luulin totaalisesti unohtaneeni salasanan kun en millään päässyt sivuille - eikä blogin ylläpitäjä suostunut laittamaan salasanaa vaihtuneeseen sähköpostiini... Mutta samaa erehdystä en toiste tee. Nyt tämä reikäpää laittaa salasanan ylös johonkin!

Tähän reikäpäisyyteen löytyy syykin : ) Ja se tuhisee tuolla pinnasängyssä. Viime kirjoituksesta onkin kulunut jo aikamoinen tovi ja siinä välissä tapahtunut yhtä ja toista. Viime lokakuussa perheeseemme syntyi pieni "iltatähtönen"! Työhommelit ovat siis ihan hyvästä syystä olleet tauolla.

Nyt kun kevätaurinko alkaa tosissaan paistaa ja virkeystaso nostaa päätään, alkaa työhalut palailla. Ja kun pikkuinenkin vetelee 3-4h tirsoja, niin painumpa silloin pajalle.


Viimeksi eilen tosin mietin kulunutta vuotta ja mieleeni nousi DNA:n vuosien takainen mainos : Elämä on. Aloin makustella lausahdusta mielessäni ja tulin siihen tulokseen, että elämä todellakin on - ei kallista ( no, vähän sitäkin) vaan tässä ja nyt. Nautin elämästäni enemmän nyt, myönnän sen, kuin aiemmin vanhempien lasteni ollessa pieniä. Silloin sitä odotti aina seuraava vaihetta elämässä - vauva-aika oli kyllä ihanaa, mutta kun he oppivat kävelemään, puhumaan, leikkimään... niin silloin se elämä vasta on ihanaa, eikö?

Nyt hieman vanhempana ja viisaampana olen tajunut kuinka nopeasti se aika todella meneekään! Ja senpä vuoksi olen nauttinut, todella Nauttinut jokaisesta hetkestä nuorimman kanssa. Ja olen iloinen, että kaksi vanhempaa veljestä on päässyt myös kokemaan tämän uuden sisaruussuhteen. Elämä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti